Följ Aon Sweden

Välkommen till Aon, Therese Landelius!

Pressmeddelande   •   Sep 04, 2018 11:10 CEST

Till affärsområde Aon Global Risk Consulting välkomnar vi Therese Landelius i rollen som Account Manager. 

Therese kommer närmast från Marsh Management Services där hon har arbetat i en liknande roll och hon har i tidigare roller även erfarenhet av försäkringsredovisning. Therese kommer att ansvara för att sköta bokföring, redovisning och rapportering för captivebolag på våra kunders uppdrag. 

Vi är mycket glada för denna förstärkning till vårt account management team och ser fram emot det som hon kommer att tillföra, säger Anna Byback, Head of Account Management.

Therese tillträder sin nya oktober och kommer vara stationerad vid kontoret i Stockholm.

Om Aon Global Risk Consulting

Affärsområde AGRC erbjuder tjänster inom captive management, från aktuariella tjänster, lönsamhetsanalyser och alternativa risktransfereringar till rådgivning vid etablering och administration av captivebolag. Ett captivebolag används i regel för att försäkra eller återförsäkra valda delar av ett moderbolags eller koncernbolags risker.

Om Aon Sweden

Aon är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser.

Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden drygt 220 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Aon är certifierade enligt ISO 14001, den globalt erkända standarden för miljöledningssystem. Besök oss på www.aon.com/sweden/ för mer information.

Aon Sweden är en del av Aon Corporation som med drygt 50 000 medarbetare över hela världen levererar kundvärde genom innovativa, effektiva lösningar som hanterar företags och organisationers risker och ökar medarbetarnas produktivitet.

Följ Aon Sweden på Twitter | Facebook | LinkedIn | Mynewsdesk | Prenumerera på Aons nyhetsbrev

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.