Följ Aon Sweden

Välkommen till Aon, Ludvig Altesjö!

Pressmeddelande   •   Jun 13, 2018 08:05 CEST

Aons Risk Consulting team fortsätter att växa och vi hälsar nu Ludvig Altesjö varmt välkommen. 

Ludvig kommer närmast från Lunds Tekniska Högskola där han studerat till brandingenjör och civilingenjör inom riskhantering. Ludvig tillträder sin tjänst som riskingenjör hos oss i augusti och kommer arbeta med riskbesiktningar och riskhanteringsprojekt för våra kunder.

Om Aon Sweden

Aon är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser.

Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden drygt 220 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Aon är certifierade enligt ISO 14001, den globalt erkända standarden för miljöledningssystem. Besök oss på www.aon.com/sweden/ för mer information.

Aon Sweden är en del av Aon Corporation som med drygt 50 000 medarbetare över hela världen levererar kundvärde genom innovativa, effektiva lösningar som hanterar företags och organisationers risker och ökar medarbetarnas produktivitet.

Följ Aon Sweden på Twitter | Facebook | LinkedIn | Mynewsdesk | Prenumerera på Aons nyhetsbrev

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.