Följ Aon Sweden

Välkommen till Aon Health & Benefits, Björn Loop och Johan Keding

Pressmeddelande   •   Jan 24, 2017 08:00 CET

Den 18 januari tillkännagav Aon Plc att de slutfört förvärvet av Admix, ett ledande företag inom Health & Benefits lösningar i Brasilien. Även i Sverige förstärker vi vår kompetens inom området och välkomnar vi två ny medarbetare. 

Björn Loop har tillträtt tjänsten som Account Executive inom affärsområde Health & Benefits nu i januari. Björn kommer till oss med mångårig erfarenhet från försäkringsbranschen och har tidigare arbetat på Alecta. Närmast kommer Björn från Försäkringsstrategi, en fristående försäkringsförmedlare som numera tillhör Söderberg & Partners-koncernen.

Johan Keding kommer också att tillträda en tjänst som Account Executive. Han kliver ombord i mars 2017. Johan kommer närmast från Söderberg & Partners där han i sin roll som rådgivare och team leader arbetat som ansvarig förmedlare. Tidigare har Johan arbetet flera år inom Sparbankerna Finn/Öregrund/Skåne, bland annat som biträdande kundansvarig med ansvar för stora företagskunder.

Vi önskar både Björn och Johan varmt välkomna till Aon och Health & Benefits och är övertygade om att både kommer att bidra positivt och förstärka samarbetet med Aons befintliga och framtida kunder. Affärsområde Health & Benefits levererar ett helt spektrum av lösningar för pensionsförmåner och outsourcing för att fylla våra kunders behov såväl idag som i framtiden.

För mer information och frågor:

Carita Obseth
Head of Health & Benefits | Aon Sweden AB
T: +46 (0)705 68 06 14 | E: carita.obseth@aon.se

Om Aon Sweden

Aon är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser.

Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden drygt 210 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Aon är certifierade enligt ISO 14001, den globalt erkända standarden för miljöledningssystem. Besök oss på www.aon.com/sweden/ för mer information.

Aon Sweden är en del av Aon Corporation som med drygt 72 000 medarbetare över hela världen levererar kundvärde genom innovativa, effektiva lösningar som hanterar företags och organisationers risker och ökar medarbetarnas produktivitet.

Följ Aon Sweden på Twitter | Facebook | LinkedIn | Mynewsdesk | Prenumerera på Aons nyhetsbrev

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.