Följ Aon Sweden

Nya medarbetare till Aon Global Risk Consulting (AGRC)

Pressmeddelande   •   Dec 05, 2016 08:37 CET

Vi har nöjet att välkomna två nya medarbetare till AGRC inom enheten Account Management.

Anna Bybacktillträdde tjänsten som Head of Account Management den 1 december. Anna har varit verksam i försäkringsbranschen i mer än 25 år och har bland annat arbetat inom Trygg Hansa i roller såsom controller, affärsområdeschef, försäljningschef och affärsutvecklare. Anna kommer närmast från LRF Försäkring AB där hon har arbetat som affärsutvecklare.

Niclas Nordwall Westerberg tillträder tjänsten som Account Manager den 20 februari 2017. Niclas kommer närmast från Ikano Försäkring AB där han haft en roll som controller. Niclas har även arbetat som redovisningsekonom både hos Ikano Försäkring AB och Länsförsäkringar AB.

Vi hälsar Anna och Niclas varmt välkomna till Aon.

Om Aon Sweden

Aon är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser.

Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden drygt 220 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Aon är certifierade enligt ISO 14001, den globalt erkända standarden för miljöledningssystem. Besök oss på www.aon.com/sweden/ för mer information.

Aon Sweden är en del av Aon Corporation som med drygt 72 000 medarbetare över hela världen levererar kundvärde genom innovativa, effektiva lösningar som hanterar företags och organisationers risker och ökar medarbetarnas produktivitet.

Följ Aon Sweden på Twitter | Facebook | LinkedIn | Mynewsdesk | Prenumerera på Aons nyhetsbrev

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.