Följ Aon Sweden

Niclas Nordwall blir Account Manager inom AGRC

Pressmeddelande   •   Feb 20, 2017 11:25 CET

Idag välkomnar vi Niclas Nordwall som tillträder en tjänst som Account Manager inom vårt arbetsfält Aon Global Risk Consulting.  Niclas har arbetat sju år inom försäkringsbranschen varav de senaste tre åren som controller och redovisningsekonom hos Ikano Försäkring. 

Niclas har djup kompetens inom försäkringsredovisning, bokslut, budget och prognos men även erfarenhet av klientarbete och har dessutom en fördjupad kompetens och intresse för IT-frågor. Han är ett välkommet tillskott till AGRC och kommer kunna leverera mycket positivt och förstärka samarbetet med våra befintliga och framtida kunder kommenterar Anna Byback, Head of Account Management.

För mer information och frågor:

Anna Byback
Head of Account Management | Aon Global Risk Consulting | Aon Sweden AB
T: +46 (0)7208 80 17 39 | E: anna.byback@aon.se

Om Aon Sweden

Aon är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser.

Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden drygt 210 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Aon är certifierade enligt ISO 14001, den globalt erkända standarden för miljöledningssystem. Besök oss på www.aon.com/sweden/ för mer information.

Aon Sweden är en del av Aon Corporation som med drygt 72 000 medarbetare över hela världen levererar kundvärde genom innovativa, effektiva lösningar som hanterar företags och organisationers risker och ökar medarbetarnas produktivitet.

Följ Aon Sweden på Twitter | Facebook | LinkedIn | Mynewsdesk | Prenumerera på Aons nyhetsbrev

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.