Följ Aon Sweden

Lisa Vidlund & Johan Carlsson, två nya medarbetare till affärsområde Retail, Commercial

Pressmeddelande   •   Jan 16, 2017 07:46 CET

Som ett fortsatt led i att förstärka Aons tjänsteerbjudande välkomnar vi nu två nya kollegor till affärsområde Retail, Commercial Accounts. 

Lisa Vidlund kommer att tillträda tjänsten som Account Executive i mars och blir ett viktigt tillskott inom Commercial. Hon har i mer än 25 år varit verksam i försäkringsbranschen och har därigenom en väl upparbetad kunskap och erfarenhet. Lisa kommer närmast från Zurich där hon haft rollen som Underwriter ansvar.

Johan Carlsson kommer tillträda tjänsten Specialist Broker i januari inom Commercial. Han kommer närmast från Trygghansa där han bland annat arbetat med transport och ansvarsskador.

”Våra uppdragsgivare har höga krav på proaktivitet och kompetens i risk- och försäkringsfrågor. Vi är övertygade om att både Lisa och Johan kommer att bidra positivt och förstärka samarbetet med Aons befintliga och framtida kunder.” Helén Kylås, Head of Commercial Accounts | Aon Sweden AB

För mer information och frågor

Helén Kylås
Head of Commercial Accounts | Aon Sweden AB
T: +46 (0)708 60 40 28 | E: helen.kylas@aon.se

Om Aon Sweden

Aon är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser.

Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden drygt 210 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Aon är certifierade enligt ISO 14001, den globalt erkända standarden för miljöledningssystem. Besök oss på www.aon.com/sweden/ för mer information.

Aon Sweden är en del av Aon Corporation som med drygt 72 000 medarbetare över hela världen levererar kundvärde genom innovativa, effektiva lösningar som hanterar företags och organisationers risker och ökar medarbetarnas produktivitet.

Följ Aon Sweden på Twitter | Facebook | LinkedIn | Mynewsdesk | Prenumerera på Aons nyhetsbrev

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.