Följ Aon Sweden

Jenny Rundbladh utsedd till ny affärsområdeschef för Affinity

Pressmeddelande   •   Maj 09, 2016 08:00 CEST

Det är med stor glädje vi meddelar att Aon förstärker den svenska ledningen och affärsområde Affinity med en ny affärsområdeschef.

Jenny Rundbladh kommer att tillträda tjänsten som Head of Affinity | Affärsområdeschef Affinity med uppdraget att vidareutveckla affärsområdet i linje med den strategi som bolaget satt upp. Målsättningen är en lönsam och växande portfölj med en tydligare affärsmodell. Rollen innebär att Jenny ingår i Aon Swedens ledningsgrupp och kommer ansvara för att driva det förändringsarbete som krävs för att ytterligare stärka Aons marknadsposition inom affärsområdet.

Jenny kommer närmast från If Skadeförsäkring där hon de senaste fyra åren har haft rollen som Head of Sales and Service inom affärsområde If Care, med specialistkompetens inom personalrisker, gruppförsäkring, betalskyddslösningar ect. Jenny har också ett förflutet inom organisationsvärlden där hon har haft ett flertal olika roller, bland annat marknadschef på Unionen och chef för försäljning, affärsutveckling och förmåner på Sveriges Ingenjörer

Aon Affinitys uppdrag är att hjälpa företag och organisationer att stärka sin lojalitet till sina kunder, medlemmar eller anställda, genom att skapa mervärde i form av trygga försäkringslösningar. Aons erbjudande inom Affinity gör nu en omstart med hög ambition om att växa vidare långsiktigt, med ett tydligt värdeerbjudande, proaktivitet och nordiska synergier. Våra uppdragsgivare har höga krav på proaktivitet, kompetens och engagemang i risk- och sakförsäkringsfrågor. Vi är övertygade om att Jenny med sin långa erfarenhet av försäkring, affärsutveckling och ledarskap kommer att kunna bidra positivt till Aon Swedens utveckling samt affärsområde Affinitys befintliga och framtida kunder.
Fredrik Forsström, vice VD | Aon Sweden AB

För mer information och frågor kontakta:

Fredrik Forsström | Vice VD | Aon Sweden AB
T: +46 (0) 704 194 081 | E: fredrik.forsstrom@aon.se

Om Aon Sweden

Aon är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser.

Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden drygt 240 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Aon är certifierade enligt ISO 14001, den globalt erkända standarden för miljöledningssystem. Besök oss på www.aon.com/sweden/ för mer information.

Aon Sweden är en del av Aon Corporation som med drygt 72 000 medarbetare över hela världen levererar kundvärde genom innovativa, effektiva lösningar som hanterar företags och organisationers risker och ökar medarbetarnas produktivitet.

Följ Aon Sweden på Twitter | Facebook | LinkedIn | Mynewsdesk | Prenumerera på Aons nyhetsbrev

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.