Följ Aon Sweden

Aon Sweden har rekryterat Kristofer Pohl

Pressmeddelande   •   Jun 18, 2018 08:16 CEST

Ett av Aon Sweden viktiga fokusområden är tillväxt, att stärka samarbetet med våra kunder och att vara den självklara partnern inom Risk and People. Vi har en offensiv ambition för tillväxt under 2018 och första halvåret har varit full med nya rekryteringar. 

Vi fortsätter nu resan vidare och det känns mycket spännande att få hälsa Kristofer Pohl välkommen till oss i rollen som ny Business Developer. Kristofer kommer ha ett självklart fokus på ny-, kors- och merförsäljning inom Aons samtliga affärsområden och han är ytterligare en viktig rekrytering i vår tillväxtagenda. 

Kristofer kommer närmast från Willis Towers Watson där han haft rollen som försäljningschef inom segmentet Large & Complex. Dessförinnan arbetade han på AIG, Trygg Hansa och GE Capital.

Kristofer tillträder sin nya tjänst i september och kommer vara stationerad vid kontoret i Stockholm.

Om Aon Sweden

Aon är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser.

Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden drygt 220 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Aon är certifierade enligt ISO 14001, den globalt erkända standarden för miljöledningssystem. Besök oss på www.aon.com/sweden/ för mer information.

Aon Sweden är en del av Aon Corporation som med drygt 50 000 medarbetare över hela världen levererar kundvärde genom innovativa, effektiva lösningar som hanterar företags och organisationers risker och ökar medarbetarnas produktivitet.

Följ Aon Sweden på Twitter | Facebook | LinkedIn | Mynewsdesk | Prenumerera på Aons nyhetsbrev

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.