Följ Aon Sweden

Aon Sweden har rekryterat Josefine Dawson

Pressmeddelande   •   Jun 11, 2018 08:21 CEST

Aon Global Risk Consulting har under maj månad fått förstärkning inom området Risk Finans/Compliance, och vi hälsar Josefine Dawson varmt välkommen. 

Josefine är jurist och började sin karriär som advokat i Stockholm. Efter några år i Stockholm flyttade hon sedan till Dubai där hon arbetat fem år som konsult inom Compliance. Hennes senaste arbetsgivare i Dubai var CCL Limited där hon verkat i rollen som Outsourced Compliance Officer.

Josefine har nu återvänt hem till Sverige och har valt att ansluta sig till vår Risk Finance/Compliance avdelning på kontoret i Stockholm. Josefine kommer arbeta med regelefterlevnad för våra Captives men även vara behjälplig inom diverse projekt hos kund där hennes kompetens och erfarenhet från tidigare arbeten kommer vara våra kunder väl till gagn.

Om Aon Sweden

Aon är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser.

Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden drygt 220 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Aon är certifierade enligt ISO 14001, den globalt erkända standarden för miljöledningssystem. Besök oss på www.aon.com/sweden/ för mer information.

Aon Sweden är en del av Aon Corporation som med drygt 50 000 medarbetare över hela världen levererar kundvärde genom innovativa, effektiva lösningar som hanterar företags och organisationers risker och ökar medarbetarnas produktivitet.

Följ Aon Sweden på Twitter | Facebook | LinkedIn | Mynewsdesk | Prenumerera på Aons nyhetsbrev

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.