Följ Aon Sweden

Aon Sweden har rekryterat Fredrik Winther

Pressmeddelande   •   Apr 17, 2018 08:30 CEST

Suni

Till affärsområde Affinity välkomnar vi Fredrik Winther till rollen som Senior Nordic Business Developer. En ny roll inom affärsområdet som bland annat ska fokusera på att identifiera nya affärssynergier på en nordisk nivå. Fredrik kommer, i samverkan med kollegor lokalt och internationellt, ansvara för Aon Affinitys koncept- och produktutveckling på segment- och kundnivå.

Fredrik har en mycket lång och gedigen erfarenhet av strategisk försäljning av partneraffär inom försäkringsbranschen och han kommer närmast från AXA Partners där han haft rollen som Senior Sales Manager, Nordic Lead for Travel Insurance. Dessförinnan har han haft olika roller inom försäkring och Sales Management för Genworth Financial, ERV och Trygg Hansa.

”Det är med stor tillförsikt jag ser fram emot att bli en del av Aons växande nordiska Affinityorganisation. Min långa och breda erfarenhet att arbeta med att skapa mervärde för kundens slutanvändare tror jag kommer vara till stora nytta för Aon. Jag ser också att min erfarenhet från att arbeta nordiskt och med stora bolag kan bidra till att växa Aons affär ytterligare. Jag är övertygad om att en av nycklarna för framgång är att fortsätta och än mer nyttja Aons globala styrka. Att ta goda framgångskoncept till Norden och till våra nordiska partners gagn.” kommenterar Fredrik Winther sin nya roll.

Fredrik kommer att tillträda sin tjänst i juli och vara stationerad vid kontoret i Stockholm.

Om Aon Sweden

Aon är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser.

Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden drygt 220 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Aon är certifierade enligt ISO 14001, den globalt erkända standarden för miljöledningssystem. Besök oss på www.aon.com/sweden/ för mer information.

Aon Sweden är en del av Aon Corporation som med drygt 50 000 medarbetare över hela världen levererar kundvärde genom innovativa, effektiva lösningar som hanterar företags och organisationers risker och ökar medarbetarnas produktivitet.

Följ Aon Sweden på Twitter | Facebook | LinkedIn | Mynewsdesk | Prenumerera på Aons nyhetsbrev

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.