Följ Aon Sweden

Aon Sweden hälsar Patrik Gripenbark välkommen

Pressmeddelande   •   Jun 28, 2018 08:27 CEST

Till affärsområde Retail, team Major är vi glada att kunna hälsa Patrik Gripenbark välkommen till rollen som ny Specialist Broker inom egendom- och ansvar (PDBI). 

Patrik kommer närmast från Länsförsäkringar, där han arbetar som Senior Underwriter inom Property. Dessförinnan arbetade Patrik för If Commercial i dryga 13 år.

Patrik tillträder sin nya tjänst i september och kommer vara stationerad vid kontoret i Stockholm.

Om Aon Sweden

Aon är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser.

Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden drygt 220 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Aon är certifierade enligt ISO 14001, den globalt erkända standarden för miljöledningssystem. Besök oss på www.aon.com/sweden/ för mer information.

Aon Sweden är en del av Aon Corporation som med drygt 50 000 medarbetare över hela världen levererar kundvärde genom innovativa, effektiva lösningar som hanterar företags och organisationers risker och ökar medarbetarnas produktivitet.

Följ Aon Sweden på Twitter | Facebook | LinkedIn | Mynewsdesk | Prenumerera på Aons nyhetsbrev

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.