Följ Aon Sweden

Aon Sweden förvärvar Strive Advisory

Pressmeddelande   •   Dec 18, 2012 13:37 CET

Aon Sweden AB (Aon) meddelar idag att företaget har förvärvat Strive Advisory AB (Strive). Genom förvärvet stärker Aon dotterbolaget Aon Hewitt som rådgivare inom Human Resources. (De finansiella villkoren har inte offentliggjorts). 

Konsultföretaget Strive är specialiserat på rådgivning om incitaments- och ersättningsfrågor. Företaget hjälper sina kunder med analys, design och implementation av olika ersättningssystem. Strive grundades 2007 och består idag av sex konsulter. Förvärvet av Strive kommer att stärka Aon Hewitts position som den ledande rådgivaren i Norden inom Human Resources med expertis inom området lön och belöning. 

- Vi är mycket nöjda med förvärvet av Strive. Det senaste året har jag arbetat nära företaget och är övertygad om att Aon Hewitt genom förvärvet blir den starkaste rådgivaren inom HR i Norden, säger Lex Verweij, chef för Aon Hewitt UK och Europe.

- Vi har genomfört en investering inom ett område där vi ser en ökad efterfrågan av tjänster från kunderna och ett allt större behov av stöd. Tillsammans med Strive kommer vi kunna erbjuda fullservice inom Human Resources och få våra kundrelationer att växa, fortsätter Jacob Schlawitz, VD för Aon Sweden.

- Detta förvärv ger en stor möjlighet för ett entreprenöriellt företag som Strive att ta del av den expertis som finns inom ett stort globalt företag. Tillsammans med Aon Hewitt kommer vi kunna erbjuda kunderna rätt lösningar i en föränderlig omvärld, säger Andreas Lauritzen, grundare och senior rådgivare på Strive Advisory. 

Andreas Lauritzen blir VD för Aon Hewitt per den 1 januari 2013.  

Om Aon Sweden
Aon Sweden är Sveriges ledande leverantör av risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling, human resources-lösningar och outsourcing. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser. Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden cirka 250 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Gå in på http://www.aon.com/sweden/ för mer information.

Om Aon Hewitt
Aon Hewitt är världens ledande leverantör inom human capital konsulting och outsourcingtjänster. Företaget samarbetar med olika organisationer för att lösa deras komplexa utmaningar inom belöning och talang, de relaterade finansiella aspekterna, och för att förbättra deras resultat. Aon Hewitt designar, realiserar, kommunicerar och administrerar en rad olika lösningar inom human capital, pension, investeringshantering, hälsovård, belöning och talanghantering. Med mer än 29 000 medarbetare i 90 länder gör Aon Hewitt världen till en bättre arbetsplats för sina kunder och deras medarbetare. För mer information vänligen besök: www.aonhewitt.com.

Om Strive Advisory
Strive Advisory grundades 2007 och är en rådgivningsbyrå specialiserat på design, implementation och kommunikation av incitaments- och ersättningssystem. Strive hjälper sina kunder att utveckla ersättningssystem som tar hänsyn till företagets unika situation och som hänger samman med affärsstrategi genom en tydlig koppling till långsiktigt värdeskapande. För mer information om Strive Advisory, besök www.striveadvisory.com.


 

 

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.