Följ Aon Sweden

Aon Sweden förstärker teamet inom cyberrelaterade risker

Pressmeddelande   •   Jun 27, 2018 09:34 CEST

Ett av Aon Sweden viktigaste fokusområden är tillväxt, att stärka samarbetet med våra kunder och att vara den självklara partnern inom Risk & People. Efterfrågan kring rådgivning inom cyberrelaterade risker har successivt ökat under de senaste 5 åren till att idag vara ett av de områden samtliga kunder söker expertis inom.

2016 förvärvade Aon plc Strotz Friedberg, ett bolag inom cyber security med 13 kontor i USA, London, Zurich, Dubai och Hong Kong. I maj 2018 lanserade Aon en nordisk cyberprodukt -  Aon Cyber Secure Solution som erbjuder företag och organisationer inom EMEA-regionen, med en årlig omsättning upp till 250 000 000 euro, ett brett försäkringsskydd inom cyber.

Vi stärker upp

Inom Aon Sweden arbetar idag ett team av mäklare och riskingenjörer med identifiering och hantering av IT-relaterade risker. Nu har vi förstärkt teamet i Sverige ytterligare genom att hälsa vår kollega Magnus Flyrin välkommen till rollen som Specialist Broker inom cyberförsäkring.

Magnus kommer närmast internt inom Aon Sweden från en roll som Specialist Broker inom ansvarsrelaterade försäkringar. Det uppdrag Magnus nu ska anta är en nysatsning för att ännu effektivare möta våra kunders behov.

Magnus axlar sin nya roll i juli och kommer att vara stationerad vid kontoret i Stockholm.

Om Aon Sweden

Aon är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser.

Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden drygt 220 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Aon är certifierade enligt ISO 14001, den globalt erkända standarden för miljöledningssystem. Besök oss på www.aon.com/sweden/ för mer information.

Aon Sweden är en del av Aon Corporation som med drygt 50 000 medarbetare över hela världen levererar kundvärde genom innovativa, effektiva lösningar som hanterar företags och organisationers risker och ökar medarbetarnas produktivitet.

Följ Aon Sweden på Twitter | Facebook | LinkedIn | Mynewsdesk | Prenumerera på Aons nyhetsbrev

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.