Följ Aon Sweden

Aon Risk Solutions förstärker sin position Life Science

Pressmeddelande   •   Okt 23, 2015 11:31 CEST

Det är med stor glädje vi meddelar att Aon förstärker sitt affärsområde Aon Risk Solutions med en mycket kompetent medarbetare med gedigen erfarenhet inom Life Science.

Magnus Flyrin kommer att tillträda tjänsten som Senior Account Executive med inriktning Casualty Insurance med fokus på Life Science från och med 1 januari 2016. Närmast kommer Magnus från Chubb Insurance Company där han haft rollen som Assistant Vice President & Life Science Practice Leader, Northern Europe. Magnus har även 3 års erfarenhet som Practice Leader inom Life Science och förmedlare med huvudsaklig inriktning mot ansvarsförsäkring från JLT Risk Solutions.

”Aons erbjudande inom Life Science innebär riskhanteringstjänster för företag inom bland annat bio- och medicinteknik, läkemedelstillverkning samt grossistverksamhet inom läkemedel. Skadeståndsprocesser avseende produktansvar har blivit en av de mest utmanande inom försäkringsbranschen, inte minst för läkemedelsindustrin som varit föremål för flertalet stora stämningar. Det är därför otroligt viktigt att förstå innebörden av de ofta komplicerade försäkringsavtal som erbjuds, vilka försäkringsbelopp som är aktuella samt bedömning av branschens operativa och finansiella risker. Vi är övertygade om att Magnus med sin långa erfarenhet kommer att kunna bidra positivt till Aons befintliga och framtida kunder” Helén Kylås, Head of Commercial Accounts Team

För mer information och frågor

Ulrika Lilliehöök
Managing Director | Aon Risk Solutions
T: +46 8 697 42 82 | E: ulrika.lilliehook@aon.se

Om Aon
Aon är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser. Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden 250 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Aon Sweden är en del av Aon Corporation med 69 000 medarbetare över hela världen levererar Aon kundvärde genom innovativa, effektiva lösningar som hanterar företags och organisationers risker och ökar medarbetarnas produktivitet.

Aon är certifierade enligt ISO 14001, den globalt erkända standarden för miljöledningssystem. Besök oss på www.aon.com/sweden/ för mer information.

Följ Aon Sweden på:

TwitterFacebookLinkedIn

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.