Följ Aon Sweden

Aon Risk Solutions förstärker sin position inom Ansvar/Professionsansvar

Pressmeddelande   •   Nov 12, 2015 11:47 CET

Det är med stor glädje vi meddelar att Aon förstärker sitt affärsområde Aon Risk Solutions med en mycket kompetent medarbetare som har en gedigen erfarenhet inom ansvarsrelaterade försäkringar.

Eva Ulvefeldt kommer att tillträda tjänsten som Director | Business Development med inriktning på ansvars-, förmögenhetsbrotts-, entreprenadansvars- och professionsansvarsförsäkring. Rollen innebär att Eva kommer arbeta med försäljning och affärsutveckling och med stöd av Aons organisation, ytterligare stärka marknadspositionen inom stor-/mellanstor industri- och tjänstesektor. Eva kommer närmast från JLT Risk Solutions där hon de senaste 10 åren haft rollen som Partner och Senior Mäklare/specialist. Eva har ett förflutet hos Aon som specialist och ansvarig för professionsansvar, skadechef på försäkringsbolaget AIG Stockholm, Chefsjurist på Kjessler & Mannerstråle samt Underwriter på Trygg-Hansa.

Aons tjänsteerbjudande inom ansvarsrelaterad försäkring är en nisch där Aon nu befäster sin starka position. Utmaningarna inom dessa riskområden är komplexa särskilt för kontraktsintensiva företag och kompetensen behöver vara hög för att kunna möta kundernas krav på professionell rådgivning. Det är därför otroligt viktigt att förstå innebörden av de ofta komplicerade försäkringsavtal som erbjuds samt att kunna bedöma kundernas operativa och finansiella risker på ett adekvat sätt. Vi är övertygade om att Eva med sin långa erfarenhet kommer att kunna bidra positivt till Aons befintliga och framtida kunder.
Thomas Brorsson, Director | Head of Business Development

För mer information och frågor

Ulrika Lilliehöök
Managing Director | Aon Risk Solutions
T: +46 8 697 42 82 | E: ulrika.lilliehook@aon.se

Om Aon
Aon är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser. Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden 250 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Aon Sweden är en del av Aon Corporation med 69 000 medarbetare över hela världen levererar Aon kundvärde genom innovativa, effektiva lösningar som hanterar företags och organisationers risker och ökar medarbetarnas produktivitet.

Aon är certifierade enligt ISO 14001, den globalt erkända standarden för miljöledningssystem. Besök oss på www.aon.com/sweden/ för mer information.

Följ Aon Sweden på:

Twitter Facebook LinkedIn

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.