Följ Aon Sweden

Aon Risk Consulting breddar och växer inom Risk Management

Pressmeddelande   •   Dec 17, 2018 08:40 CET

Risk Consulting Nordic fortsätter att växa och bredda sina tjänster inom Risk Management. Vi är därför glada att den 1 april 2019 hälsa Axel Hagström och Karl Borg välkomna till oss.

Axel har arbetat som riskingenjör på Sweco sedan 2015 med riskhantering inom samhällsbyggnad. I hans uppdrag har han bland annat arbetat med projektriskhantering, risker förknippade med höghastighetsjärnväg och riskhantering i detaljplaner. Axel har civilingenjörsexamen inom riskhantering från Lunds Tekniska Högskola, och har även viss erfarenhet inom IT/programmering och kommer tillsammans med kollegorna Julian Ademius och Jonas Hjertman Biörk fortsätta att driva Aon Sweden Cyber Risk Mapping-konceptet framåt.

Karl avslutar just nu sin utbildning till brandingenjör och civilingenjör i riskhantering vid Lunds Tekniska Högskola. Karl kommer att arbeta med riskbesiktningar och riskteknisk rådgivning till våra kunder.

Axel kommer att ha sin placering i Göteborg och Karl kommer att ha sin placering i Stockholm, men som övriga i teamet kommer de båda att vara en resurs för hela Aon Risk Consulting Nordic.

Om Aon Sweden

Aon är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser.

Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden drygt 220 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Aon är certifierade enligt ISO 14001, den globalt erkända standarden för miljöledningssystem. Besök oss på www.aon.com/sweden/ för mer information.

Aon Sweden är en del av Aon Corporation som med drygt 50 000 medarbetare över hela världen levererar kundvärde genom innovativa, effektiva lösningar som hanterar företags och organisationers risker och ökar medarbetarnas produktivitet.

Följ Aon Sweden på Twitter | Facebook | LinkedIn | Mynewsdesk | Prenumerera på Aons nyhetsbrev

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.