Följ Aon Sweden

Aon har rekryterat Louise Spåra

Pressmeddelande   •   Dec 12, 2018 08:30 CET

Vi fortsätter att rekrytera nya medarbetare och är mycket glada att få hälsa Louise Spåra välkommen till Aon och team Major Accounts inom affärsområde Retail.

Louise tillträder en tjänst som Specialist Broker inom kreditförsäkring i februari 2019 och kommer vara stationerad vid kontoret i Stockholm.

Louise kommer till Aon med mångårig erfarenhet av kreditförsäkring samt Special Risks. Närmast har hon arbetat i över 13 år för JLT Group i olika roller, senast som Practice Leader Crisis and Security Risks.

Om Aon Sweden

Aon är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser.

Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden drygt 220 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Aon är certifierade enligt ISO 14001, den globalt erkända standarden för miljöledningssystem. Besök oss på www.aon.com/sweden/ för mer information.

Aon Sweden är en del av Aon Corporation som med drygt 50 000 medarbetare över hela världen levererar kundvärde genom innovativa, effektiva lösningar som hanterar företags och organisationers risker och ökar medarbetarnas produktivitet.

Följ Aon Sweden på Twitter | Facebook | LinkedIn | Mynewsdesk | Prenumerera på Aons nyhetsbrev

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.