Följ Aon Sweden

Aon har rekryterat Janet Zetterling

Pressmeddelande   •   Dec 03, 2018 08:54 CET

Till affärsområde Aon Global Risk Consulting, Account Management välkomnar vi Janet Zetterling i rollen som ny Account Manager och Senior Business Analyst.

Janet kommer närmast från Sirius Group där hon har arbetat som controller. Janet kommer till Aon med 17 års erfarenhet från försäkringsbranschen inom försäkringsredovisning och effektiviseringsarbete och har även djup kunskap om Solvens II. I sin nya roll inom vårt Account Management team kommer Janet att både ansvara för att sköta bokföring, redovisning och rapportering för captivebolag på våra kunders uppdrag men även ansvara för det fortsatta effektiviseringsarbetet inom enheten.

-Vi är mycket glada för denna förstärkning till vårt team och ser fram emot nya idéer som kan ta oss till nästa steg i vårt kunderbjudande, säger Tomas Persson, Head of Account Management.

Janet tillträder sin nya roll i januari och kommer vara stationerad vid kontoret i Stockholm.

Om Aon Sweden

Aon är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser.

Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden drygt 220 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Aon är certifierade enligt ISO 14001, den globalt erkända standarden för miljöledningssystem. Besök oss på www.aon.com/sweden/ för mer information.

Aon Sweden är en del av Aon Corporation som med drygt 50 000 medarbetare över hela världen levererar kundvärde genom innovativa, effektiva lösningar som hanterar företags och organisationers risker och ökar medarbetarnas produktivitet.

Följ Aon Sweden på Twitter | Facebook | LinkedIn | Mynewsdesk | Prenumerera på Aons nyhetsbrev

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.