Följ Aon Sweden

Aon har rekryterat Erik Francke

Pressmeddelande   •   Dec 10, 2018 09:47 CET

Vi har förstärkt affärsenheten Retail och team Commercial med ytterligare en medarbetare. 

Vi är glada att kunna hälsa Erik Francke välkommen till rollen som Specialist Broker inom egendom- & avbrott samt entreprenadförsäkring. Erik kommer närmast från Willis Watson Towers där han under närmare 4 år arbetat som Client Advisor.

Erik tillträder sin tjänst hos Aon i mars 2019 och kommer vara stationerad vid kontoret i Stockholm.

Om Aon Sweden

Aon är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser.

Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden drygt 220 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Aon är certifierade enligt ISO 14001, den globalt erkända standarden för miljöledningssystem. Besök oss på www.aon.com/sweden/ för mer information.

Aon Sweden är en del av Aon Corporation som med drygt 50 000 medarbetare över hela världen levererar kundvärde genom innovativa, effektiva lösningar som hanterar företags och organisationers risker och ökar medarbetarnas produktivitet.

Följ Aon Sweden på Twitter | Facebook | LinkedIn | Mynewsdesk | Prenumerera på Aons nyhetsbrev

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.