Följ Aon Sweden

Aon förstärker stort inom områdena Casualty, Financial Lines och M&A

Pressmeddelande   •   Sep 15, 2015 14:18 CEST

Det är med stor glädje vi meddelar att Aon och affärsområdet ARS (Aon Risk Solutions) förstärker teamen inom områdena Casualty, Financial Lines och M&A. Samtliga specialister kommer med sin långa erfarenhet inom aktuella områden att ytterligare förstärka Aons position på marknaden.


Charlotte Bergsten Lagergren
kommer att tillträda en tjänst som Senior Account Executive, Casualty Insurance inom team Major den 13 oktober 2015. Charlotte har varit verksam i försäkringsbranschen i mer än 25 år och arbetat som bl a skadespecialist, underwriter och försäkringsförmedlare hos Trygg Hansa, Zurich, Marsh och Willis. Charlotte har även tidigare varit verksam inom Aon i en position som VD för Försäkringsutveckling AB. Charlotte kommer närmast från Zurich där hon har haft en position som Senior Casualty Underwriter. Charlotte är jurist från Stockholms Universitet.

Charlotte Eider Wennerhorn kommer att tillträda en tjänst som Senior Account Executive, Financial Lines inom team Major från och med 1 januari 2016. Charlotte kommer närmast från JLT där hon har haft en position som Associate. Dessförinnan har hon arbetat hos Aon samt även hos Zurich som underwriter. Charlotte är tingsmeriterad jurist från Stockholms Universitet samt har en Master i Banking & Finance Law från London University.

Magnus Flyrin kommer att tillträda en tjänst som Senior Account Executive med inriktning Casualty Insurance.
Magnus kommer att ingå i Team Commercial i Stockholm från och med 1 januari 2016. Magnus kommer närmast från Chubb där han innehaft rollen som Assistant Vice President & Underwriting Manager. Även Magnus har ett förflutet på JLT där han under 3 år var Practice Leader inom Life Science och förmedlare med huvudsaklig inriktning mot ansvarsförsäkring.

Henrik Kjellwall har tillträtt en tjänst som Account Executive med inriktning Casualty Insurance.
Henrik ingår i Team Commercial i Stockholm och började den 1 augusti 2015. Henrik kommer från Marsh där han har arbetat som förmedlare av ansvarsrelaterade försäkringar. Henrik är jurist i botten från Stockholms Universitet.

Vi förstärker även vårt team i Malmö med Anders Sandberg som tillträder tjänsten som Account Executive med början den 1 november 2015. Anders kommer att arbeta som specialist inom ansvarsförsäkring. Anders är jurist i botten från Lunds universitet varefter han tjänstgjorde som tingsnotarie. Han har en lång och gedigen erfarenhet från Länsförsäkringsgruppen. Där har han haft positioner som skadechef, Compliance Officer och senast som projektledare för implementeringen av Solvens II inom Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad och Blekinge.

Anna Sylvan kommer att tillträda en tjänst som Account Executive i Malmö med början den 1 september 2015. Anna har flerårig erfarenhet från försäkringsbranschen och kommer att arbeta som förmedlare av ansvars- och financial lines försäkringar. Anna kommer närmast från Länsförsäkringar där hon har arbetat som underwriter. Anna innehar en examen från det affärsjuridiska programmet vid Linköpings universitet.

Ken Jansson tillträdde en tjänst som Project Manager inom Aon Strategic Advisors & Transaction Solutions den 24 augusti 2015. Ken är nyutexaminerad Affärsjurist från Linköpings universitet och han kommer primärt att arbeta med M&A-relaterad rådgivning för Aon’s befintliga kunder och svenska Private Equitybolag.

Alexander Osbjer tillträder en tjänst som Client Coordinator inom ARS, Team Commercial. Alexander är nyutexaminerad jurist från Stockholms Universitet. Alexander började den 19 augusti 2015.


För mer information och frågor – kontakta:

Ulrika Lilliehöök | Managing Director | Aon Risk Solutions
d +46 8 697 42 82 | m +46 733 97 41 33 | t +46 8 697 40 00
ulrika.lilliehook@aon.se 

Om Aon
Aon är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser. Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden 250 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Aon Sweden är en del av Aon Corporation med 69 000 medarbetare över hela världen levererar Aon kundvärde genom innovativa, effektiva lösningar som hanterar företags och organisationers risker och ökar medarbetarnas produktivitet.

Aon är certifierade enligt ISO 14001, den globalt erkända standarden för miljöledningssystem. Besök oss på www.aon.com/sweden/ för mer information.

Följ Aon Sweden på:

Twitter
Facebook
LinkedIn

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.