Följ Aon Sweden

Aon förstärker inom Trade Credit

Pressmeddelande   •   Sep 27, 2016 14:17 CEST

Som ett led i att förstärka Aons tjänsteerbjudande inom kreditförsäkring välkomnar vi en ny kollega med gedigen kompetens och vi säkrar därmed upp för utvecklande och långsiktiga samarbeten med våra kunder.

Kristina Erlandsson kommer att tillträda tjänsten som Specialist Broker | Trade Credit Insurance i december och blir ett viktigt tillskott i affärsområde Retail. Hon har varit verksam i försäkringsbranschen i mer än 25 år och har därigenom en väl upparbetad kunskap och erfarenhet. Kristina kommer närmast från Euler Hermes där hon haft rollen som Regional Director Account Management och ansvarat för teamet som hanterar den multinationella affären.

"Våra uppdragsgivare har höga krav på proaktivitet och kompetens i risk- och försäkringsfrågor. Vi är övertygade om att Kristina med sin långa erfarenhet av försäkring och kreditrisker kommer att kunna bidra positivt och förstärka samarbetet med Aons befintliga och framtida kunder". Ulrika Lilliehöök, Head of Retail | Aon Sweden AB

Vad är Trade Credit Insurance?
Kreditförsäkring är en försäkringsprodukt som ersätter kundfordringar vid konkurs, utebliven betalning och politisk risk.


För mer information och frågor:
Ulrika Lilliehöök
Head of Retail | Aon Sweden AB
T: +46 (0)733 97 41 33 | E: ulrika.lilliehook@aon.se

Om Aon Sweden

Aon är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser.

Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden drygt 240 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Aon är certifierade enligt ISO 14001, den globalt erkända standarden för miljöledningssystem. Besök oss på www.aon.com/sweden/ för mer information.

Aon Sweden är en del av Aon Corporation som med drygt 72 000 medarbetare över hela världen levererar kundvärde genom innovativa, effektiva lösningar som hanterar företags och organisationers risker och ökar medarbetarnas produktivitet.

Följ Aon Sweden på Twitter | Facebook | LinkedIn | Mynewsdesk | Prenumerera på Aons nyhetsbrev

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.