Följ Aon Sweden

2011 års studie - Top Companies for Leaders study inleds globalt

Pressmeddelande   •   Mar 02, 2011 14:39 CET

Aon Hewitt inleder nu årets ledarskapsstudie i samarbete med The RBL Group och FORTUNE Magazine

2 mars 2011 – Från och med idag har företag världen över möjlighet att delta i studien Top Companies for Leaders study. Studien är sponsrad av Aon Hewitt, världsledande inom human resources och outsourcingverksamhet inom Aon Corporation (NYSE:AON) och har tagits fram i samarbete med The RBL Group och FORTUNE Magazine.

Som den mest omfattande globala studien kring ledarskap, utreder Top Companies for Leaders study hur organisationer väljer och utvecklar ledare, och undersöker sambandet mellan ledarskapsstil och affärsresultat. Alla offentliga och privata organisationer i Europa, Asien, Latinamerika och Nordamerika har möjlighet att delta i studien. Deltagandet är kostnadsfritt och företagen får en kompletterande sammanfattning på nyckelresultaten från rapporten. Mer information om att delta i studien finns på http://www.aon.com/topcompanies.

- Brister i ett genuint och gränslöst ledarskap påverkar de anställdas engagemang och produktivitet vilket leder till lägre grad av förnyelse och lägre intäkter. Den här studien visar de kritiska delar i företagets processer som skapar ett samband mellan ett kvalitativt ledarskap och organisatorisk framgång. Studien visar vad företag behöver göra för att bli ledande, och kunna möta utmaningarna i dagens hårda, globala konkurrens, säger Tommy Wahlström, Senior Consultant på Aon Hewitt.

Studien Top Companies Leadership har utförts av Aon Hewitt i Europa USA, och Asien sedan 2002. Det här är tredje året som studien görs i samarbete med RBL Group och FORTUNE Magazine. Listan på globala företagsledare kommer att tillkännages i Fortune Magazines november 2011.

AonHewitt
AonHewitt är världsledande inom rådgivning och outsourcing inom Human Resources. AonHewitt arbetar tillsammans med företag och organisationer för att hjälpa dem att utveckla och säkra deras viktigaste tillgång – medarbetarna. Med fler än 29 000 anställda i 19 länder erbjuder Aon Hewitt rådgivning, stöd och verktyg samt outsourcinglösningar kring lön, belöning, lönestatistik, pension och förmåner. www.aonhewitt.com

The RBL Group
The RBL Group är ett globalt serviceföretag som hjälper till att skapa mervärde genom en effektiv hantering av människor och organisationer. Bland våra kunder finns ledande företag över hela världen och inom flera branscher där vi är erkända som en pålitlig rådgivare till världens bästa ledare inom HR och deras ledande befattningshavare. RBL är internationellt känt för sitt resultatorienterade, innovativa och engagerande förhållningssätt till ledarskap och strategisk HR, med hundratals artiklar, mer än 400 000 sålda böcker, flera utmärkelser, och ett erkännande som framstående lärare och rådgivare av ledande affärspress. Ytterligare information om RBL-koncernen finns tillgänglig på www.rbl.net.

FORTUNE
Fortune Magazine är en global ledare inom näringslivsjournalistik med en nationell upplaga på över 850 000 exemplar, en global läsekrets på nästan 5 miljoner och stora franchiseavtal på Fortune 500 och Fortune - 100 bästa företagen att arbeta för. FORTUNE Live Media gör live-evenemang och är värd för flera årliga konferenser, bland annat Fortunes mäktigaste kvinnor och Fortune Global Forum. FORTUNE har engelskspråkiga utgåvor i Europa och Asien, och lokala språkversioner i Kina, Turkiet, Sydkorea, Indonesien, Indien och Grekland. Fortune Magazine online finns på CNNMoney.com. CNNMoney.com drar i genomsnitt mer än 13 miljoner unika besökare i månaden.

Om Aon Sweden

Aon Sweden är Sveriges ledande leverantör av risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling, human resources-lösningar och outsourcing. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser. Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden cirka 250 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Gå in på www.aon.com/sweden/ för mer information.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.