Följ Aon Sweden

Aons HR Manager Jannike Ringvide med i panelen på Talent Acquisition Forum 2018

Nyhet   •   Aug 17, 2018 08:44 CEST

Den 4e september arrangerar ReachMee ett HR-event som fokuserar på rekrytering och kompetensförsörjning. Årets tema är ”Down to business” och handlar om att för en stund pausa pratet om digital rekrytering och AI och istället fokusera på de möjligheter och innovationer som faktiskt redan finns idag, men som vi kanske inte kommit igång med fullt ut än.

Det kan finnas mycket att vinna på att ta hem rekryteringen inhouse, Men om man tidigare har lagt ut arbetet på externa rekryteringsbyråer eller behöver vässa sina egna rekryteringsprocesser, hur kommer man igång då? Jannike Ringvide deltar som eventets tredje programpunkt i en paneldiskussion tillsammans med Josefin Malmer från Home of Recruitment och Katarina Riml, Enhetschef Attrahera och Rekrytera på Solna stad om hur vi hämtar hem rekryteringen.

Talent Acquisition Forum 2018 är ett heldagsevent och under dagen kommer spännande talare och paneler dela med sig av tankar, idéer och lösningar som hjälper rekryterare som arbetar inhouse att lyfta sin rekrytering och skapa ett konkret värde.

Nyfiken på eventet? Läs mer på Talent Acquisition Forum 2018.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.