Följ Aon Sweden

Aon pratar om risktrender när Svenskt Näringsliv bjuder in till höstseminarium.

Nyhet   •   Nov 07, 2018 14:49 CET

På fredag, den 9 november arrangerar Svenskt Näringsliv och Näringslivets Säkerhetsdelegation ett spännande seminarium med föreläsningar om företagens risker och skador samt hur man kan förebygga dem.

Till detta seminarium är Aon inbjuden som en av föredragshållarna och Thomas Brorsson, Head of Business Development kommer att presentera insikter från Aons senaste globala riskundersökning om hur företagen själva bedömt sina risker, vilka skade- och riskområden som anses vara ”Top Risks” samt de risktrender som går att skönja i det datamaterial Aon har samlat över en tioårsperiod. Just nu pågår också datainsamling för nästa riskrapport som kommer att släppas i början av 2019. Thomas kommer även att presentera vad Aon anser kännetecknar en organisation som har förutsättningarna för att hantera sina risker på ett bra sätt.

Aon har också fått möjligheten att presentera ytterligare en av seminariets programpunkter. 

Christoffer Bonthron och Jonas Roosberg, båda Risk Consultants kommer att redogöra för hur finansiell framgång genom aktiv riskhantering går till. Christoffer och Jonas bygger sin presentation på Aon Risk Maturity Index Insight Report vilken pekar på sambandet mellan en organisations mognad inom riskområdet och finansiell framgång. Deltagarna på Svenskt Näringslivs seminarium kommer även få en genomgång av verktyget, Aon Risk Maturity Index som mäter en organisations strategiska riskhanteringsmognad och utvärderar organisationens ramverk för riskhantering. 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.