Följ Aon Sweden

Save the date | Global Risk Management Survey 2019

Evenemang

22
MAY
 

Vi önskar er varmt välkomna till vårt frukostseminarie den 22:a maj. Här får ni möjligheten att höra mer om, och diskutera, de risker som våra respondenter anser vara störst inom era branscher.

Global Risk Management Survey är en tvåårig undersökning som innefattar ekonomi, demografi, geopolitik samt tekniska framsteg. Undersökningen erbjuder insikter som krävs för att navigera i en alltmer komplex affärsmiljö. Den ekonomiska utveckligen, demografi och geopolitik, tillsammans med snabba tekniska framsteg, förändrar de traditionella riskerna för globala företag och här har ni möjligheten att höra mer om detta på ett djupare plan.

Agendan presenteras inom kort…
Platserna på frukostseminariet är begränsade. Om du är intresserad av att komma är du välkomen att tacka ja via mail evenemang@aon.se
Anmäl dig genom att skriva ditt namn, företag, titel och telefonummer. Glöm inte heller att skriva GRMS 2019 i ämnesraden!

Vi ser fram emot att träffa dig!
För ytterligare information om seminariet, var vänlig kontakta Ulrika Lilliehöök via ulrika.lilliehook@aon.se eller +46 733 97 41 33.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.