Följ Aon Sweden

Frukostseminarium | Vodafone, Employer Branding och Future Jobs Finder

Evenemang

14
SEP
Kapitel 8 | Klarabergsviadukten 90
 

En stark digital ekonomi är avgörande för innovation, tillväxt, jobb och europeisk konkurrenskraft. Och samtidigt som arbetslösheten bland ungdomar ökar, kämpar företag runt om i världen att hitta digitala talanger som är avgörande för en framtida tillväxt. 2015 uppskattade EU-kommissionen att cirka 500 000 arbetstillfällen för ICT specialister i hela EU alltjämt kommer vara ofyllda år 2020. (ICT är en förkortning för information and communications technology)

Temat för detta frukostseminarium är attraktion av kandidater och Employer Branding, och talare är Catalina Schveninger, Head of Resourcing and Employer Brand på Vodafone.

Tidigare i år lanserade Vodafone ett banbrytande internationellt jobbprogram "What will you be" och plattformen Future Jobs Finder med syfte att hjälpa unga vuxna världen över att få arbete på framtidens digitala arbetsmarknad.

Det första steget är en serie snabba psykometriska tester som är utformade för att identifiera varje individs förmågor och intressen och sedan matcha dessa till lämpliga jobb inom den digitala ekonomin. Plattformen, vars tester är byggda av cut-e, an Aon Company beräknas hjälpa 10 miljoner människor 18 länder under 2018 att hitta rätt jobb och få anställning.

Mer information och möjlighet till anmälan kommer i augusti, men skriv ned datumet i kalendern redan idag!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.