Följ Aon Sweden

Välkomna Maja, Caroline, Karen och Eddie!

Pressmeddelande   •   Mar 03, 2017 07:55 CET

Inledningen på 2017 har varit full av rekryteringar och det är riktigt roliga att få hälsa flera nya kollegor välkomna till oss!

Till vårt kontor i Göteborg välkomnar vi två nya medarbetare. Maja Friberg tillträder en tjänst som kreditkoordinator med start i början av april och ersätter vår kollega Eric Strandman som flyttat till kontoret i Malmö. Maja kommer närmast från Yrkeshögskolan Yrgo där hon läst till bank- och försäkringstjänsteman och sin praktik gjorde hon hos Dina Försäkringar. Vidare förstärks Göteborgskontoret av Caroline Eriksson. Caroline läser också till bank- och försäkringstjänsteman på Yrgo och har haft sin praktik hos Willis. Caroline kommer vikariera för Erica Berglund som ska gå på föräldraledighet till sommaren. Caroline kommer arbeta som Client Coordinator och vara en del av Client Coordinator-teamet med fokus på internationell affär.

Till vårt kontor i Stockholm hälsar vi Karen Nordblom välkommen och till en roll som Strategy Manager. Karen kommer närmast från Zurich Insurance där hon arbetat sedan 2008 och då senast i en roll som chef för planering och prognoser och vice CFO med ansvar för den nordiska budgeten och performance management. Dessförinnan arbetade Karen med mäklarrelationer och portföljanalyser för Lloyds och var stationerad i London. I sin nya roll på Aon, kommer hon att arbeta i nära samarbete med den nordiska ledningsgruppen för säkerställa en fortsatt positiv utveckling och knyta samman vår nordiska styrka för att bäst supportera våra kunder.

Till Stockholmskontoret hälsar vi också Eddie Johansson välkommen. Eddie har nyligen tagit sin Jur. Kand examen från Uppsala Universitet och kommer att arbeta inom Aons M&A avdelning som Project Manager. Eddie är ett välkommet tillskott till M&A teamet som inom kort ska växa med ytterligare en till kollega.

Om Aon Sweden

Aon är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser.

Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden drygt 210 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Aon är certifierade enligt ISO 14001, den globalt erkända standarden för miljöledningssystem. Besök oss på www.aon.com/sweden/ för mer information.

Aon Sweden är en del av Aon Corporation som med drygt 72 000 medarbetare över hela världen levererar kundvärde genom innovativa, effektiva lösningar som hanterar företags och organisationers risker och ökar medarbetarnas produktivitet.

Följ Aon Sweden på Twitter | Facebook | LinkedIn | Mynewsdesk | Prenumerera på Aons nyhetsbrev

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.