Följ Aon Sweden

Välkommen till Aon Caroline Kanestig & Maria Sahlin!

Pressmeddelande   •   Jan 23, 2018 08:03 CET

Vi fortsätter att rekrytera och kan nu hälsa ytterligare två medarbetare välkomna till oss. 

Till affärsområde Retail har Aon Sweden rekryterat två nya Client Coordinators. Caroline Kanestig kommer närmast från Europeiska ERV och hon har över 15 års erfarenhet från försäkringsbranschen med bland annat företagsförsäkring, affinitylösningar, projektledning och försäljning. Caroline har även varit på Ikano Försäkringar under en kort period.

Maria Sahlin har just avslutat sin uppsats och är nyexaminerad ekonom. Maria har både innan och under sin studietid arbetat på Kaplans Auktioner där hon bland annat har haft ansvar för en del nätauktioner. Innan sina studier har Maria även arbetat på både Max Mattihessen och Länsförsäkringar.

Både Caroline och Maria kommer vara stationerade vid kontoret i Stockholm och tillträder sina nya tjänster första veckan i februari. 

Om Aon Sweden

Aon är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser.

Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden drygt 210 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Aon är certifierade enligt ISO 14001, den globalt erkända standarden för miljöledningssystem. Besök oss på www.aon.com/sweden/ för mer information.

Aon Sweden är en del av Aon Corporation som med drygt 50 000 medarbetare över hela världen levererar kundvärde genom innovativa, effektiva lösningar som hanterar företags och organisationers risker och ökar medarbetarnas produktivitet.

Följ Aon Sweden på Twitter | Facebook | LinkedIn | Mynewsdesk | Prenumerera på Aons nyhetsbrev

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.