Följ Aon Sweden

Aon Sweden rekryterar Gabriel Selinus

Pressmeddelande   •   Apr 16, 2018 12:32 CEST

Till vårt finance-team hälsar vi Gabriel Selinus varmt välkommen och där i rollen som Senior Financial Planning & Accounting (FPA). Gabriel har studerat vid Handelshögskolan Stockholm och KTH. Han har en lång och gedigen finansiell erfarenhet och kommer närmast från Nordax Bank där han haft rollen som Senior Business Controller. Gabriel har även erfarenhet från Societe Generale, De Lage Landen och KPMG. I sin nya roll hos oss på Aon kommer Gabriel vara en del av det nordiska FPA teamet med syfte att stärka och utveckla vårt nordiska samarbete ytterligare.

Gabriel tillträder sin nya roll i april och kommer att vara stationerad vid kontoret i Stockholm.

Om Aon Sweden

Aon är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser.

Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden drygt 220 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Aon är certifierade enligt ISO 14001, den globalt erkända standarden för miljöledningssystem. Besök oss på www.aon.com/sweden/ för mer information.

Aon Sweden är en del av Aon Corporation som med drygt 50 000 medarbetare över hela världen levererar kundvärde genom innovativa, effektiva lösningar som hanterar företags och organisationers risker och ökar medarbetarnas produktivitet.

Följ Aon Sweden på Twitter | Facebook | LinkedIn | Mynewsdesk | Prenumerera på Aons nyhetsbrev

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.