Följ Aon Sweden

Aon Sweden har rekryterat Robin Casswall & Petter Eirefors

Pressmeddelande   •   Jan 11, 2018 09:32 CET

2018 har just börjat och vi inleder året med att hälsa två nya kollegor välkomna till oss på Aon. 

Till affärsområde Affinity har Aon Sweden rekryterat Robin Casswall för en roll som Account Executive där han kommer ha ett huvudfokus på att utveckla vårt erbjudande inom företagsmotorförsäkring. Robin kommer att vara stationerad vid kontoret i Stockholm.

Suni Robin är utbildad Underwriter och kommer närmast från bolagssidan och försäkringsbolaget Gjensidige där han arbetat sedan 2008 med företagsmotorförsäkringar. Sammanlagt har Robin drygt 10 års erfarenhet från försäkringsbranschen, med start på Marsh 2007.

”Vi har under året arbetat fram ett starkt motorprogram för våra kunder och Robins breda produktkompetens inom området kommer, tillsammans med hans säljerfarenhet och analytiska förmåga att bli stora tillgångar för oss på Aon. Jag ser fram emot att få följa hur han kommer att utveckla vårt erbjudande ytterligare", säger Magnus Fors, Head of Sales and Business Development.

”Jag ser mycket fram emot att vara med och driva Aons motoraffär in i en spännande framtid och går in i rollen med stor förväntan att leverera högkvalitativ service. Det är även med stor optimism och tillförsikt jag nu tar steget över till förmedlarsidan”, kommenterar Robin Casswall.

-------

Aon Sweden har också rekryterat  Petter Eirefors för en roll som Senior Account Executive. Petter kommer även han att vara stationerad vid Aons kontor i Stockholm och arbeta inom affärsområde Affinity.

SuniPetter har ett tydligt, strukturerat affärstänk och mångårig försäkringskompetens. Han kommer närmast ifrån Trygg-Hansa där han haft rollen som Key Account Manager och hanterat några av försäkringsbolagets största kunder.

”Petters breda kompetens inom distribution och produkt både inom privat- och företagsförsäkring samt inom s k specialförsäkring som kortförsäkring och låneskydd kommer tillsammans med hans gedigna erfarenhet av partnersamarbeten bli en mycket positiv kompetensförstärkning i vårt tjänsteerbjudande”, säger Magnus Fors, Head of Sales and Business Development”.

”Jag ser med spänning fram emot att ta mig an en ny utmaning och att jobba tillsammans med både kunder och försäkringsbolag. Jag hoppas bidra med bl a tidigare goda erfarenheter som framöver kan gagna båda parter”, kommenterar Petter Eirefors.

-----

Robin och Petter tillträder båda sina nya roller under mars månad.

Om Aon Sweden

Aon är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser.

Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden drygt 210 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Aon är certifierade enligt ISO 14001, den globalt erkända standarden för miljöledningssystem. Besök oss på www.aon.com/sweden/ för mer information.

Aon Sweden är en del av Aon Corporation som med drygt 50 000 medarbetare över hela världen levererar kundvärde genom innovativa, effektiva lösningar som hanterar företags och organisationers risker och ökar medarbetarnas produktivitet.

Följ Aon Sweden på Twitter | Facebook | LinkedIn | Mynewsdesk | Prenumerera på Aons nyhetsbrev

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.