Följ Aon Sweden

Aon Hewitt fortsätter stärka sin nordiska verksamhet med att rekrytera chef från Towers Watson

Pressmeddelande   •   Jan 27, 2014 11:27 CET

Aon Hewitt fortsätter att stärka sin position på den nordiska marknaden och rekryterar en ny chef, Karin Trigell som senast kommer från rollen som nordisk affärsområdeschef för Towers Watson, baserad i Sverige. Karin tillträder sin tjänst som ansvarig för Aon Hewitts affärsområde Performance, Reward & Talent under mitten av februari detta år.

– Karin har lång och bred erfarenhet inom vårt område och kommer att vara en nyckelspelare i vår fortsatta kommunikation kring totalersättning d v s lön, förmåner och pension samt talent management. Vi är otroligt glada över möjligheten att rekrytera Karin som ett led i att bli kundens naturliga val i samtliga frågeställningar kring HR- tjänster, säger Aon Hewitts nordiska chef, Andreas Lauritzen.

Aon Hewitts huvudsakliga uppgifter är att utveckla, implementera, kommunicera och administrera företags strategier för ersättningar, hälsa, pensioner och talent management. Genom vårt arbete säkerställer vi att företags pensions- och ersättningsprogram är säkra, skäliga och hållbara samt har strukturer som motiverar rätt medarbetare till ökad prestation.

 

Om Aon Hewitt

Aon Hewitt är världens ledande leverantör inom human capital konsulting och outsourcingtjänster.
Företaget samarbetar med olika organisationer för att lösa deras komplexa utmaningar inom belöning och talang, de relaterade finansiella aspekterna, och för att förbättra deras resultat. Aon Hewitt designar, realiserar, kommunicerar och administrerar en rad olika lösningar inom human capital, pension, investeringshantering, hälsovård, belöning och talanghantering. Med mer än 29 000  medarbetare i 90 länder gör Aon Hewitt världen till en bättre arbetsplats för sina kunder och deras medarbetare.

Om Aon Sweden

Aon är Sveriges ledande leverantör av risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling, human resources-lösningar och outsourcing. Aon har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser. Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon cirka 300 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Aon är certifierade enligt ISO 14001, den globalt erkända standarden för miljöledningssystem. Gå in på www.aon.com/sweden/ för mer information.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.