Följ Aon Sweden

Anders Nele ny Senior Account Executive inom Aon Affinity

Pressmeddelande   •   Okt 12, 2017 11:01 CEST

Det är mycket glädjande att hälsa Anders Nele välkommen till Aon i rollen som Senior Account Executive inom affärsområde Affinity.

Anders kommer till oss med en djup och mångårig produkt- och försäljningsbakgrund inom försäkringsbranschen. Utöver sin erfarenhet att hantera och utveckla stora kundkonton, har han också en stor förtrogenhet med nykundsbearbetning samt att skapa skräddarsydda försäkringsupplägg. 

SuniAnders kommer närmast från Chubb och en roll som nordisk Key Account Manager. Dessförinnan har han haft en rad olika roller hos Trygg Hansa, inom bland annat inom skador, produkt- och affärsutveckling samt försäljning.

”Anders breda produktkompetens inom allrisk, hälsa, låneskydd samt mobiltelefonförsäkring kommer, tillsammans med hans stora kreativitet, säljdriv och teamanda att bli stora tillgångar för oss på Aon när vi fortsätter vår utvecklingsresa", säger Magnus Fors, Head of Sales and business development.

”Jag ser fram emot att ansvara för några av Aon Affinitys strategiska konton samt driva nykundsbearbetning och korsförsäljningsaktiviteter på ett strukturerat sätt. Det sistnämnda vurmar jag lite extra för, då jag ser en stor potential i att etablera framgångsrika samarbeten inom flera lines i Aons organisation för att optimera försäljning och kundvärde”, kommenterar Anders Nele.

Om Aon Sweden

Aon är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser.

Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden drygt 210 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Aon är certifierade enligt ISO 14001, den globalt erkända standarden för miljöledningssystem. Besök oss på www.aon.com/sweden/ för mer information.

Aon Sweden är en del av Aon Corporation som med drygt 50 000 medarbetare över hela världen levererar kundvärde genom innovativa, effektiva lösningar som hanterar företags och organisationers risker och ökar medarbetarnas produktivitet.

Följ Aon Sweden på Twitter | Facebook | LinkedIn | Mynewsdesk | Prenumerera på Aons nyhetsbrev

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.