Följ Aon Sweden

Vi söker en Account Executive till Health & Benefits

Nyhet   •   Feb 20, 2018 09:37 CET

Aon är ett kunskapsföretag med global styrka och med en starkt kundfokuserad företagskultur där den övergripande affärsidén är att vara den erkänt främsta partnern till företagskunder när det gäller ”Risk & People”.

Inom divisionen Health & Benefits (H&B), arbetar vi med liv- och pensionslösningar samt närliggande försäkringslösningar till våra företagskunder. Vi erbjuder arbetsgivare och pensionssparare ett helt transparent alternativ i vår rådgivning och hos oss ska det vara enkelt att förstå våra råd helt utan intressekonflikt mellan kundens behov och vår leverans. Vidare har vi ett unikt nationellt och globalt nätverk med erfarna och uppdaterade specialister gällande försäkringslösningar.

Vi söker nu en till Account Executive

Som Account Executive (AE) har du många kontaktytor och det yttersta ansvaret för både ny- och merförsäljning på nya och befintliga kunder.

Du har löpande kontakt med globala kollegor gällande kunden liksom med försäkringsgivarna. Du håller i företagspresentationer och informationsmöten (ibland tillsammans med en rådgivare) samt hjälper till med frågeställningar och information kring bolagsfusioner och uppköp.

I rollen ingår att hantera avtal och ha avstämningsmöten med kunden. Du bistår vid upphandlingar och skriver pensionspolicies, tar fram löneväxlingsupplägg liksom informationsmaterial till kundernas anställda. Med rollen följer även ansvar för att göra utredningar, marknadsanalyser och vissa beräkningar.

Andra förekommande arbetsuppgifter är att ge förslag på eventuell ny plandesign och att hjälpa till med avgångspensionslösningar.

Din profil

Du har tidigare erfarenhet från tjänstepensionsmarknaden med motsvarande roll som AE eller rådgivare och innehar livdiplom samt är registrerad förmedlare med Insuresec-licens.

Den förtroendeskapande och utåtriktade rollen passar dig utmärkt då du har ett stort intresse för att addera kundvärde och är duktig på att bygga relationer. Du kan ta ett strategiskt ansvar för en försäkringsaffär avseende både uppföljning av lönsamhet, relationer och merförsäljning.

Som person är du vetgirig, marknadsorienterad, noggrann och kommunikativ med förmåga att driva på och skapa resultat med hög kvalitet. Du axlar gärna ett eget ansvar och bidrar via din kunskap och ditt sätt att vara till gott samarbete och god stämning i arbetsgruppen.

Då vi är ett internationellt bolag med både svenska och globala kunder krävs mycket god svenska och engelska i både tal och skrift.

Sist men inte minst; Du vill bidra till din uppdragsgivares framgång och tycker att pension är kul!

Intresserad? Ansök nu!

Urvalet kommer att ske löpande och vi ber dig därför registrera din ansökan snarast möjligt via vår hemsida www.aon.se (gå in under ”Om Aon Sweden”/Arbeta på Aon), dock senast 2018-03-18. Om du har några frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jannike Ringvide HR 08-6974197.

Välkommen med din ansökan!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera