Följ Aon Sweden

Marknadens starkaste skydd för småföretagare är här

Nyhet   •   Nov 09, 2015 16:08 CET

Nu finns en inkomstförsäkring som inte är konstruerad i första hand för anställda, utan för just småföretagare. Den ger 80 procent av inkomster upp till 40 000 kr/månad i max 100 dagar. Dessutom innehåller den något helt nytt – ett konkursskydd på ca 45 000 kr!

Anpassad till just företagare
Att vi valt 40 000 kr/mån som tak i grundskyddet beror på att de flesta företagare sällan tar ut högre lön än så. Det finns även möjlighet att höja försäkringsbeloppet till max 80 000 kr/mån. Att vi valt en utbetalningstid på maximalt 100 dagar beror på att det är den genomsnittliga tid som en småföretagare är arbetslös.

Att vi dessutom lagt in ett konkursskydd beror på att många företagare tar ut låg – eller ingen – lön när det går dåligt, varpå de kanske inte ens kommer upp i a-kassans inkomsttak. Vid en eventuell konkurs eller tvångslikvidation, finns då åtminstone konkursskyddet.

Välkommen till en inkomstförsäkring med konkursskydd – en som är anpassad till just företagare. Varken mer eller mindre.

Mer information om försäkringen finns på www.aondirekt.se/smakassa

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.