Följ Aon Sweden

Aon Health & Benefits söker en ny affärsområdesansvarig

Nyhet   •   Dec 18, 2017 11:12 CET

Aon är ett kunskapsföretag med global styrka och med en starkt kundfokuserad företagskultur där den övergripande affärsidén är att vara den erkänt främsta partnern till företagskunder när det gäller ”risk & people”.

Inom divisionen Health & Benefits (H&B), arbetar vi med liv- och pensionslösningar samt närliggande försäkringslösningar till våra företagskunder. Vi erbjuder arbetsgivare och pensionssparare ett helt transparent alternativ i vår rådgivning och hos oss ska det vara enkelt att förstå våra råd helt utan intressekonflikt mellan kundens behov och vår leverans. Vidare har ett unikt nationellt och globalt nätverk med erfarna och uppdaterade specialister gällande försäkringslösningar.

Om tjänsten

Som ledare för Health & Benefits kommer du ha personalansvar för ett team som idag består av 12 medarbetare. Du har även det affärsmässiga ansvaret för enheten. Health & Benefits befinner sig just nu i en spännande fas med fler nya attraktiva erbjudanden till marknaden. Arbete pågår även med att vidareutveckla processer och arbetssätt internt för att ytterligare stärka vår position. Ditt ansvar kommer bli att fortsätta utveckla affären och verksamheten tillsammans med ditt starka team.

Din profil

Vi söker en ledare med kunskap om liv- och pensionslösningar, som har god affärsförståelse och är van att arbeta både strategiskt och operativt. Därtill en person som är duktig på att skapa och bibehålla relationer.

Du har en gedigen ledarprofil och brinner för att leda och utveckla dina medarbetare. Du är en god lyssnare och kommunicerar tydligt dina förväntningar. Du ser varje individ och har ett coachande förhållningssätt. Vidare har du förmågan bygga starka team som arbetar tillsammans mot gemensamma mål.

Viktiga personliga egenskaper

  • Tydlig
  • Empatisk
  • Resultatinriktad
  • Prestigelös
  • Högpresterande

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

  • leda och utveckla medarbetarna
  • kontinuerligt utveckla verksamheten vad gäller både tillväxt och lönsamhet
  • budget/resultatansvar
  • ansvarig för att ta fram kort- och långsiktiga planer för Health & Benefits

Placering

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor på Valhallavägen i Stockholm.

Intresserad? Ansök nu!

Ansök snarast, dock senast den 14 januari, via vår hemsida www.aon.se (gå in under ”Om Aon Sweden”/Arbeta på Aon). Observera att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Om du har några frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jenny Rundbladh, Managing Director Aon Sweden på telefon 0723-58 80 69. 

Välkommen med din ansökan!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera