Följ Aon Sweden

Frukostseminarium | Svenska trender och arbetsgivarnas paradox gällande friskvårdsprogram och strategier för förbättra personalhälsan

Evenemang

13
SEP
Aon sweden AB | Valhallavägen 117H | 115 31 Stockholm
  -

Europeiska företag erbjuder i allt högre grad hälso- och friskvårdsprogram för sina anställda, men vilket är det bästa sättet att vårda personalhälsan och de anställdas välbefinnande i Sverige? Och förstår du verkligen hur effektiva hälso- och friskvårdsprogram är för din organisation?

Vår senaste europeiska hälsoundersökning fann att över 95 % av arbetsgivarna ser ett samband mellan hälsa och de anställdas prestation, men endast 40 % av företagen hade en dedikerad strategi för sin personalhälsovård. Och ännu färre använder data för att analysera effekten av sina program.

Läs: Ohälsosamt gap mellan arbetsgivarnas mål för en bra medarbetarhälsa och strategier för att nå dit.

Undersökning, som omfattade mer än 900 arbetsgivare inom hela EMEA-regionen och inkluderade 2,7 miljoner anställda i 25 branscher, syftar till att identifiera möjligheter och utmaningar som HR-avdelningarna har samt de viktigaste hälsofrågorna som arbetsgivare står inför när de utvecklar sina strategier för att hantera personalrisk.

Torsdagen den 13 september ordnar vi med ett frukostseminarium för att lära oss mer om de svenska trenderna inom hälsa & friskvård. Frukost serveras från 08.00 och själva seminariet börjar kl. 08.30. Vi hoppas att du kan vara med. (Seminariet kommer att hållas på engelska).

Vill du dyka djupare ner i resultatet från undersökningen, besök http://www.aon.com/2018-EMEA-Health-Survey och ladda ner rapporten.

Vi ses!

Registrering

Anmäl dig till evenemanget

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera